strodorp

Op weg naar 50 jaar Concours Hippique Mierlo. In 2020 vieren wij dit uitzonderlijk jubileum van een evenement dat is uitgegroeid tot een van de belangrijkste paardensportevenementen van Nederland. Vier Nederlandse Kampioenschappen zijn ook in 2019 onderdeel van een overvol programma. Inmiddels weten zo’n 20.000 bezoekers Mierlo te vinden met als hoogtepunt de zondag tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap voor Senioren. Een publiek dat bestaat uit de paardensportliefhebber uit heel Nederland en gelegenheidsbezoekers uit de regio die voor de gezelligheid en de entourage van het evenement komen. Het strodorp maakt daar een belangrijk deel van uit.

Concours Hippique Mierlo biedt de mogelijkheid om een standruimte op het terrein van het strodorp in te richten. U kunt er uw producten of diensten aanbieden en uw naamsbekendheid onder deze betrokken doelgroep verhogen of bijvoorbeeld demonstraties verzorgen.De basis standruimte voor vier dagen kost € 600,-. Indien u geen eigen buitenstand heeft, biedt CH Mierlo u de mogelijkheid een 5 x 5 m pagode tent te huren. De prijzen voor deze luxe pagode tent met cassettevloer en inclusief elektra zijn vanaf € 780,-. Alle genoemde prijzen in deze brochure zijn excl. btw. Out-of-pocketkosten zijn o.a. kosten voor catering en voor het vervaardigen van reclamematerialen. Stands mogen door standhouders niet doorverhuurd worden aan derden.

inschrijfformulier CH Mierlo 23 t/m 26 april 2020

Schrijf zo snel mogelijk in, dan kunnen wij u in overleg een passende plaats aanbieden. Daarmee denken wij aan de wensen van onze standhouders en het publiek te hebben voldaan.

Wensen:

Zie plattegrond onder het formulier
Mocht u 5 x 5 mtr te klein vinden, dan kunt u tegen een speciale prijs een extra tent reserveren. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De elektra is bij ons gratis, wel dient u genoeg kabels mee te nemen om vanaf het stroompunt naar uw stand te leiden.

Ook kunnen wij naar behoefte tapijttegels verzorgen zwart/grijs a € 5,00 per mtr
Ik bestel m2
Er is ook een mogelijkheid om meubels en planten te huren. Hiervoor kunt u contact opnemen met onderstaande persoon.
Verder bieden wij u dit jaar de mogelijkheid om in de medewerkerstent gebruik te maken van de lunch (tegen betaling á € 12,50 p.p. per dag), tussen 12.00 uur - 14.00 uur 4 dagen, voor   personen x € 50,-
Alle genoemde prijzen zijn excl btw en worden vooraf aan uw gefactureerd.